De lekkerste zalmpasta ooit

Zalmpasta
Er zijn maar weinig dingen waarvoor ik een been zou afstaan. Zalm is één van die dingen. Mon dieu, bestaat er iets beter dan dat heerlijke zachte rozige visje? Gerookt, gewokt, gebakken, in sushi, op stokbrood, in pasta, op pizza, ik lééf voor zalm.

Dit is dan ook mijn favoriete pasta, die je overigens op verschillende manieren kan maken. Wat heb je nodig voor 2 personen?

– 400 gram (gerookte) zalm
– 300 gram pasta
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 2 kleine pakjes boursin
– Eventueel spinazie (zo’n 300 gram)

zalmpasta 2

Zet een pan met water op voor de pasta. Wacht totdat die kookt, en gooi dan de pasta erin. Snij de groenten in kleine stukjes, en zorg dat de spinazie gewassen is en ontdaan van de steeltjes. Bak alvast de ui en knoflook.  Als die lekker bruin worden, gooi je de spinazie erin. Deze slinkt enorm dus neem vooral genoeg. Na een paar minuutjes gooi je de zalm erin, zorg dat die lichtroze kleurt. Als laatste schep je de kruidenkaas erin, en sterf je aan een orgastische geurervaring. Giet de pasta af, stomp je vriend knock out, en eet zelf alles op!

Bon appetit!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s