Hotspot: Zus & Zo

Toen ik nog vlees at, was er één broodje waarvoor ik leefde. Ik at hem zelden, omdat hij duur (8 euro) is, maar als ik hem at dan kon ik er nog weken van dromen. Ongeveer. De clubsandwich van Zus & Zo in Etten-Leur. Een drie verdiepingen tellend hemels gevaarte met onder andere gerookte zalm, ei en bacon. O ja, en naturel chips. Je kunt er rustig nog drie jaar op voortleven, als je hem op hebt. Maar nu ik geen vlees meer eet, moest ik iets anders kiezen op de kaart. Was dat nog net zo goed?

Heel af en toe eet ik vis. Mijn regel is dat ik het alleen mag eten als ik uit eten ga, omdat ik het zo lekker vind. In realiteit betekent dat, dat ik het misschien eens in de twee weken eet. Dan geniet je er dus extra van. Bij Zus & Zo viel mijn classic met bacon dus weg. Godzijdank hadden ze een vervanging: de luxe vissandwich. Vier casinoboterhammen met daartussen alles waarover je dromen gaan: gerookte zalm, krabsalade, ei, sla, komkommer, tomaat en cocktailsaus. O, fucking, yes.

Needless to say, dit was heerlijk. Maar ook mijn vriendinnetjes aten allebei heerlijk: een broodje met carpaccio en de befaamde clubsandwich waar ik al eerder over sprak. Het schijnt ook een erg leuke plek te zijn voor een high tea, al heb ik dat daar nooit gedaan. Mocht je dus om een of andere reden zijn beland in het Brabantse gat Etten-Leur (ik zou niet weten waarom, eerlijk gezegd) dan kun je maar beter het beste van maken van je tripje en lunchen bij Zus & Zo. En daarna een ijsje. Zie mijn vorige post.

Heb jij ook zo’n broodje waar je van droomt?
Bron beeld: lekkeretten-leur.nl

Advertenties

4 gedachten over “Hotspot: Zus & Zo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s